Izvor: BSC HAPPY
01.10.2023 u 09:09
2

„URADILI SU SVE DA UNIŠTE SRBIJU, ALI SRBIJA ĆE POBEDITI“: Predsednik Vučić poslao važnu poruku građanima (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se obratio građanima na svom Instagram profilu video porukom.

Poštovani građani za nama je sedam teških dana, možda najtežih u poseldnjih 15 godina. Najtežih zbog događaja na Kosovu i Metohiji i kampanje pokrenute protiv naše Srbije, kampanje laži i neistina. Kako naš narod kaže ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zver pokaže trag. Mogli smo da vidimo da imamo prijatelje koji nisu brojni, ali su hrabri i to su ljudi koji dostojanstveno štite i poredak Ujedinjenih nacija i pravo malih na svoj glas, pravo na život i opstanak malih nacija. Takođe, bili smo suočeni sa najtežim mogućim pritiscima. Jedan princip važi za sve druge, ali iznenada ne važi samo za jedne, a to su Srbi  – naveo je predsednik Vučić u svom obraćanju naciji.

„NEĆEMO UĆI NA KIM, POVUĆIĆEMO DEO SNAGA IZ TOG PODRUČJA“: PREDSEDNIK VUČIĆ za FAJNENŠAL TAJMS

Prma njegovim rečima, Srbi su pohapšeni i pobijeni bez ikakvog prava da se brane.

Predsednik se osvrnuo i na navode o gomilanju trupa Vojske Srbije na administrativnoj liniji.

Lagali su mnogo o prisustvu naših vojnih snaga. Smetalo im je to što su shvatili da Srbija ima sofisticirano oružje. Mi ćemo nastaviti da ulažemo u odbranu naše zemlje, ali Srbija želi mir – jasan je predsednik Vučić.

On je poručio da Srbija ima iskaze očevidaca koji potvrđuju da su Srbi ubijeni zverski i da se neće umiriti dok se ne sazna puna istina, kao i da naša zemlja nikada neće prihvatiti nezavisnost tzv Kosova. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„URADILI SU SVE DA UNIŠTE SRBIJU, ALI SRBIJA ĆE POBEDITI“: Predsednik Vučić poslao važnu poruku građanima (VIDEO)”

  1. Od njih se ništa drugo i ne očekuje nego neki zverski ili lažljivi i manipulatorski čin , poslati to sve jednog dana u njihovuvu „Kneževinu “ a kod nas neka ostanu naši Šiptari starosedeoci i oni koji se nisu ogrešili o Zakon Srbije a njih sigurno ima , mislim na one koji se nisu ogrešili o Zakone .
    Jednom ih je jedan njihov iz Albanije na podrućju Albanije vladar, napustio i pusti Srbi , naivni Srbi koji žele drugom da pripomognu bilo kome kada mogu ,vratiše jednog njihovog drugog vladara , jer je ovaj prethodni pobegao da se više nikada ne vrati , da Srba ne beše raspali bi se još tada . Oni su ujedinjeni samo kada se ratuje protiv nekoga inače su potpuno razjedinjeni izmedju sebe.

    0
    0
    Odgovori
  2. Niko Vučiću nije prenosio svoju državu na sopstevnim nogama, samo Srbi , vukli su je
    gladni i bosi kroz Albaniju sve u krug i opet smo došli na svoje, zato Putine , umorni smo više od belosvetskih kabadahija .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter