Izvor: BSC Happy
16.01.2024 u 19:46
0

VAŽNI SASTANCI U DAVOSU: Vučić se sastao sa premijerom Belgije i generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras u Davosu sa Rafaelom Grosijem, generalnim direktorom Međunarodne agencije za atomsku energiju.

– Očekujemo da Rafael Grosi, generalni direktor Međunarodne agencije za atomsku energiju #IAEA uskoro poseti Beograd i da razgovaramo o ključnim pitanjima za razvoj naše Srbije, Zapadnog Balkana i jugoistočne Evrope – napisao je Vučić na Instagramu.

PREDSEDNIK VUČIĆ O „NOVOM MARŠALOVOM“ PLANU ZA SRBIJU: „U subotu iznosimo sve detalje“

Vučić se sastao i sa premijerom Kraljevine Belgije Aleksandrom De Kroom.

Ranije danas, predsednik Vučić je rekao da je večeras važno veče.

-Ići ćemo na te skupove na kojima će biti mnogi evropski lideri, sa kraljem i kraljicom Belgije sam se već video ovde. Dobro je da sam pažljivo slušao. Ja sam i na ovom obraćanju bio uz predstavnike belgijske monarhije, nije bilo predsednika, premijera. Ljudi ne vole da slušaju druge ljude. Naše je da gledamo da čuvamo mir i da se pripremamo za nešto što je za nas veliko – istakao je predsednik.

Tokom boravka u švajcarskom gradu Davosu, predsednik Vučić imaće i niz bilateralnih susreta sa svetskim i evropskim zvaničnicima, kao i brojnim predstavnicima međunarodnih organizacija, finansijskih institucija i vodećih globalnih kompanija, navedeno je u saopštenju.

Godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (SEF) u Davosu počeo je juče i trajaće do 19. januara, a na njemu će učestvovati više od 100 predstavnika država, sve glavne međunarodne organizacije, 1.000 partnera SEF, kao i lideri civilnog društva i stručnjaci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter