Izvor:
10.04.2017 u 13:26
0

Uticajni američki senator u Beogradu: MEKEJN I VUČIĆ RAZOGVARAJU O KOSOVU!

Američki senator Džon Mekejn doputovaće danas u Beograd, gde će se sastati sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Vučić je rekao da će sa Mekejnom razgovarati o položaju Srbije i Kosovu. Premijer Srbije je, na konferenciji za novinare u nedelju, rekao da pretpostavlja da će biti i reči o odnosu prema Siriji, odnosno o tome šta je deo spoljnopolitičke orijentacije Srbije.

Naglasio je da će svakako biti reči i o bilateralnoj saradnji, jer je Mekejn uticajni senator čija reč mnogo znači u SAD.

Vučić je rekao da će i Kosovo biti jedna od tema, ali i dodao da nije lako voditi razgovor sada jer, kako je kazao, šta "reći posle ovakvih izjava Dauta Haradinaja i Hašima Tačija, kao i poziva Albancima u Makedoniji da uzmu stvari u svoje ruke".

Sastanak Mekejna i Vučića biće održan u Vili Mir u 13 sati, posle čega su predviđene izjave za predstavnike medija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/InSerbiaNetwork, wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter