Izvor: HappyBSC/Tanjug
03.07.2022 u 21:11
0

VESIĆ ZATEČEN PITANJEM DA LI ĆE ZAMENITI MAJU GOJKOVIĆ: „Ne znam da li ću biti na javnoj funkciji…“

Član Presedništva SNS, donedavni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da neće biti ministar kulture u novoj vladi, da se o angažmanu uvek dogovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i da će tako biti i sada.

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima odgovornog predsednika koji obezbeđuje stabilnost i ekonomski rast

– Ne znam kakvu će odluku doneti stranka, da li ću biti na nekoj javnoj funkciji, to zavisi pre svega od predsednika Vučića. Ali, ono što je sigurno jeste da ministar kulture neću biti, zato što postoji mnogo ljudi u našoj stranci koji su pozvaniji da to budu – rekao je Vesić na pitanje da prokomentariše navode u medijima da će na funkciji zameniti Maju Gojković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vesić je dodao i da misli da je Maja Gojković odličan ministar kulture.

Ona je jedan od naših najboljih ministara kulture, naveo je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter