Izvor: Kurir.rs
23.11.2020 u 09:46
0

VESIĆU ZABRANJEN ULAZ NA KOSOVO: Kosovska policija naoružana na Jarinju zaustavila delegaciju iz Beograda

Delegacija Beograda na čelu sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem upravo je zaustavljena na administrativnom prelazu Jarinje od strane kosovske policije koja im ne dozvoljava ulazak na Kosovo i Metohiju.

Kosovska policija koja se nalazi na administrativnom prelazu pojačana sa dva džipa naoružanih policajaca ne dozvoljava Vesiću da udje na teritoriju KiM. Kosovski policajci sa administrativnog prelaza tvrde da su odluku o zabrani ulaska Vesiću na KiM dobili iz Prištine i da je obrazložena da njegov dolazak na KiM “predstavlja opasnost po bezbednost Kosova”.

SVE O SPORTU

MILAN GAJIĆ JASAN: Zvezda igra lepo, idemo ka našem cilju

LUKA JOVIĆ NEMA SREĆE: Ponovo na udaru španskih medija

KRALJ BELOG SPORTA U ČUDU: Obavezna vakcina pred Australijan open? Nisam upoznat…

MIHA OTKRIO KAKVU JE KAZNU SPREMIO ZA IGRAČA BOLONJE: Italija ne prestaje da se smeje

Podsetimo Vesić je danas trebalo da poseti Kosovsku Mitrovicu i da poseti radove na izgradnji druge zgrade za 46 izbegličkih porodica kao i park u centru Mitrovice koji finansira Grad Beograd. Vesić je danas trebalo da potpiše Povelju o bratimljenju Beograda i Kosovske Mitrovice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter