Izvor: Happy BSC
23.10.2021 u 10:06
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Svako ko je učestvovao u kriminalnim radnjama treba i da odgovara za to!

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ gost je bio Dr Vojislav Šešelj koji je govorio o aktuelnim dešavanjima u zemlji.

– Kurti i dalje ima podršku sa zapada pogotovo Britansku. Prema rezultatima izbora on gubi uporište sa Albancima.

– Najviše je izgubio na izborima u Kosovskoj Mitrovici. Moramo ići na kompromis. Zadržaćemo autonomiju Kosovsko- Metohijsku.

PROČITAJTE JOŠVUČIĆ STIGAO U SKUPŠTINU: Počinje međustranački dijalog sa opozicijom

– Oni treba da budu samostalni sem graničnih prelaza koji su u rukama srpske policije. Priština sada traži ratnu odštetu od Srba. Srbi imaju slobodan prolaz kroz granice njihove autonomije.

– Nije smisao života da budu stalno u sukobima sa Srbijom. Sem Srba niko drugi ne sme potpisati nezavisnost Kosova- rekao je Dr Vojislav Šešelj.

– Amerikanci pritišću da se odreknemo saradnje sa Kinom i Rusijom. Srpska lista mora da bude jedinstvena i odlučna i da sarađuje sa Beogradom.

PROČITAJTE JOŠSelaković:Vučić smeta onima koji žele Srbiju na kolenima

– Oni su deo našeg naroda koji je tu na udaru. Treba da ih ubedimo da Srbi nikada neće priznati Kosovo.

– Rusija sada ima alternativno tržište u Aziji. Ukrajina da se ekonomski integrisala i ostala dobra sa Rusijom sve bi bilo mnogo bolje.

Dr Vojislav Šešelj osvrnuo se i na slučaj hapšenja Dijane Hrkalović.

– Svako ko je učestvovao u kriminalnim radnjama treba i da odgovara za to. U svakom slučaju sve mora da se istraži- izjavio je Dr Vojislav Šešelj.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter