Izvor: TANJUG
25.11.2023 u 19:54
0

Vučić će sutra primiti učenike i nastavnike OŠ „Sveti Sava“ iz Zvečana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra učenike i nastavnike Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Žerovnice u Opštini Zvečan sa Kosova i Metohije. Kako je najavljeno iz pres službe predsednika Srbije, susret je planiran za 09.30 sati u Palati Srbija.

PODRŠKA SAD: Blinken će u Briselu podržati stabilnost Zapadnog Balkana

Đaci iz Zvečana od juče borave u Beogradu, u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelarije za KiM i Udruženja ratnih dobrovoljaca 1912-1918 potomaka i poštovalaca. Tokom jučerašnjeg dana đaci sa Kosova i Metohije obišli su Narodnu skupštinu, kao i Skupštinu Grada Beograda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter