Izvor: TANJUG
25.11.2023 u 16:58
1

PODRŠKA SAD: Blinken će u Briselu podržati stabilnost Zapadnog Balkana

Državni sekretar SAD Entoni Blinken će u Briselu, na sastanku šefova diplomatija zemalja NATO-a početkom iduće nedelje, iskazati podršku demokratiji i regionalnoj stabilnosti na Zapadnom Balkanu, saopštio je danas Stejt department.

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U SJENICI: Sneg pada gotovo 24 sata bez prestanka, ova saobraćajnica je KRITIČNA TAČKA

„Blinken će putovati u Brisel u periodu od 27. do 29. novembra, gde će naglasiti podršku SAD demokratiji i regionalnoj stabilnosti na Zapadnom Balkanu“, ističe se u saopštenju.

Dodaje se da će ovo biti prvi mininstarski sastanak Saveta Ukrajine i NATO-a. „Sekretar Blinken će naglasiti čvrstu posvećenost Alijanse Ukrajini u borbi protiv ruske agresije, a razgovaraće i o prioritetima Vašingtonskog samita u julu 2024. godine“, poručili su iz Stejt departmenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PODRŠKA SAD: Blinken će u Briselu podržati stabilnost Zapadnog Balkana”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter