Izvor:
20.02.2017 u 19:39
0

Vučić: ČEKAJU NAS TURBULENTNA VREMENA, ALI SAČUVAĆEMO SRBIJU

Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogii jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo, poručio je premijer Aleksandar Vučić iz Vrbasa.

Premijer je danas u Vrbasu povodom radova na rekonstrukciji škole "Petar Petrović Njegoš", a u razgovoru sa građanima, koji su ga dočekali, rekao da niko ne sme i ne može ni da pomisli da će našu zemlju da destabilizuje ili uruši.

"Neka nova turbulentna vremena su pred nama, Bošnjaci traže reviziju presude MSP za genocid, Hašim Tači traži ulazak u UNESCO i Savet Evrope, a mnogi u Srbiji jedna čekaju bilo kakvu nestabilnost, ne bi li Srbija oslabila….", rekao je Vucicć.

"Poručujem im da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo i da ", rekao je Vučić.

Kako je rekao, u Vrbas je došao, kaže, zbog rekonstrukcije škole, koja je važna kao i svaka beogradska škola, i treba da ima iste, ako ne i bolje uslove za nastavu:

"Mora da se vodi računa o čitavoj Srbiji i svakom njenom pojedincu i posebno o budućnosti dece", primetio je predsednik srpske vlade.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter