Izvor: Tanjug
23.04.2022 u 12:37
0

VUČIĆ ČESTITAO DAN VOJSKE SRBIJE: Vojnici su naši najjači aduti kada je najteže, jer znače više od bilo kog oružja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Dan Vojske Srbije – 23. april, čestitao je ministru odbrane Nebojši Stefanoviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

VERNICI OBELEŽAVAJU VELIKU SUBOTU: Drugi dan hrišćanske žalosti, posvećen sahrani Isusa

– Profesionalnost, odlučnost i posvećenost radu odlike su koje svakodnevno pokazujete vršenjem vaših redovnih dužnosti. Da ste visoko uvežbani i spremni da u svakom trenutku odgovorite na izazove, rizike i pretnje po bezbednost naše zemlje i njenih građana najbolje se moglo videti na združeno-taktičkim vežbama održanim u toku prethodne godine među kojima je svakako i “Vatreni štit 2022“, gde se u punom sjaju pokazala vatrena moć naših jedinica – naveo je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naša vojska, istakao je Vučić, oduvek je bez obzira na okolnosti, uz pomoć raspoloživih kapaciteta, bila čvrst oslonac državi i ono što joj je davalo snagu upravo su posvećenost, čast i visok moral njenih pripadnika, koji su naši najjači aduti kada je najteže, jer znače više od bilo kog oružja.

– Međutim, jako mi je drago što je Vojska Srbije danas mnogostruko jača i može se pohvaliti znatno boljom opremljenošću. Pravite velike korake na putu daljeg napretka, a država je tu da pruži sve od sebe kako bismo zajednički uspeli u najvažnijem zadatku – očuvanju suverenosti, stabilnosti i mira za našu zemlju i sve njene građane. U želji da u godinama koje predstoje budete jači, bolji i napredujete na svim poljima, čestitam vam praznik. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija! – naveo je predsednik Vučić u čestitci povodom Dan Vojske Srbije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter