Izvor: Tanjug
31.08.2020 u 08:00
0

Vučić DANAS RAZGOVARA sa Angelom Merkel: GLAVNA TEMA Kosovo i Metohija!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će danas oko podneva imati telefonski razgovor sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i da će glavna tema biti KiM, odnosno sastanci u Vašingtonu i Briselu.

– Sutra imam u pola 12 zakazan telefonski razgovor sa Angelom Merkel. Večeras ću se spremati za taj sastanak i za sturašnji panel. Kosovo će biti glavna tema, kao i poseta Vašingotnu i Briselu. Napravio sam i mini plan šta da izložim najmoćijoj ženi sveta i da se za to izborim- rekao je sinoć Vučić na Bledu novinarima.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI…

Vučić se na Bledu sastao s premijerom Slovenije Janšom (FOTO)

Ministar Šarčević UPOZORAVA u kom slučaju bi ŠKOLE MOGLE BITI ZATVORENE!

TRAMP PORUČIO NAKON ŠTO JE UVEO RED U VISKONSINU: Spreman sam da pomognem svakom guverneru!

Dr Kisić otkriva:DRUGOG TALASA MOŽDA NE BUDE!

DOKTOR KON APELUJE: Molba i preklinjanje za razumevanje posebno mladih ljudi!

Vučić je kazao i da će sa najmoćnijom ženom razgovarati o različitim pitanjima, i o vakcinama protiv virusa korona, bilateralnoj saradnji između Srbije i Nemačke, kao i da se zahvali na nedavno potpisanom aktu o dodatnoj saradnji Predstavništva Srbije i Ministarstva industrije i energetike Nemačke.

Podsetio je da će danas u okviru liderskog panela 15. Bledskog strateškog foruma „Evropa posle Bregzita i Kovida 19“ imati susret i sa Miroslavom Lajčakom i da će sa njim tema razgovora biti boravak u Vašingtonu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter