Izvor: ALO
26.02.2024 u 16:23
0

VUČIĆ DIGAO ZAPAD NA NOGE: Srbija ne menja politiku po pitanju o kom raspravlja ceo svet!

Tajvan je deo Kine, a Kosovo je deo Srbije. Tako je bilo, tako je sada i tako će i ostati.

Ova izjava predsednika Aleksandra Vučića (nešto je izgovoreno, a nešto se podrazumeva) upalila je crvene lampice na zapadu. Zašto? Pa zato što je trn u oku svako ko vodi svoju, suverenu politiku, odnosno ne dozvoljava da mu drugi diktiraju šta će da radi i kako će da misli.

NAJNOVIJA PROVOKACIJA U REŽIJI ALJBINA KURTIJA: Moja zemlja nije Kosovo i Metohija, već republika Kosovo

– Tajvan je teritorija Kine i Kina će uvek imati podršku Srbije šta god da uradi po tom pitanju. A na vama je šta, kada, kako ćete to učiniti. Tačka. Za nas je to Kina, to je politika Srbije i to će biti naša politika u budućnosti. To je vaša teritorija, vaš narod, a vi ste suverena nacija, sami donosite odluke. I uvek ćete imati podršku srpskog naroda. To je to – naglasio jeVučić u intervjuu za Čajna dejli pre nekoliko dana i dodao da nikada neće promeniti svoj stav o Kini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter