Izvor: Happy BSC
26.02.2024 u 14:06
2

NAJNOVIJA PROVOKACIJA U REŽIJI ALJBINA KURTIJA: Moja zemlja nije Kosovo i Metohija, već republika Kosovo

Kurti je rekao da je Kosovo posvećeno redu, zakonu i borbi protiv korupcije u skladu sa Sjedinjenim Američkim Državama, Evropskom unijom i Velikom Britanijom

Moja zemlja se zove republika Kosovo, a ne kako se ovde kaže Kosovo i Metohija, u transu je izjavio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti.

Premijerka Ana Brnabić vratila je u Londonu Aljbina Kurtija na fabrička podešavanja. U najkraćem, objasnila mu je da postoji Kosovo i Metohija, a ne neka fiktivna i samoproglašena republika Kosovo.

Kurti, kao i Brnabićeva, učestvuje na investicionom samitu za zapadnom Balkanu koji se održava u Londonu, gde je nakon izlaganja premijerke Srbije Ana Brnabić koja je koristila termin Kosovo i Metohija, rekao da se „njegova zemlja zove Republika Kosovo, a ne Kosovo i Metohija“, prenosi Telegrafi.

– Moja zemlja se zove Republika Kosovo, a ne kako se ovde kaže Kosova i Metohija. Ako bih išao ovim putem, trebalo bi mi dosta vremena, jer osim Srbije, moram da kažem Srbija i Vojvodina, Sandžak, Raška i Preševska dolina. Bolje se fokusirati na ekonomiju – rekao je Kurti.

Kurti je rekao da je Kosovo posvećeno redu, zakonu i borbi protiv korupcije u skladu sa Sjedinjenim Američkim Državama, Evropskom unijom i Velikom Britanijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NAJNOVIJA PROVOKACIJA U REŽIJI ALJBINA KURTIJA: Moja zemlja nije Kosovo i Metohija, već republika Kosovo”

  1. NIJE SE SAMO FOKUSIRO,ON SE OPREDELIJO ZA OPCIJU KOJU SPROVODI I VERUJEM DA NECE NI ODUSTATI. BILO BI DOBRO DA I MI IMAMO NEKAKAV PLAN U TOM ZBIVSNJU I POMERANJU….

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter