Izvor:
23.05.2019 u 13:17
0

VUČIĆ: Dobro sarađujemo s Rusijom, Šreder: Rusija dobar partner!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas na konferenciji WORLD MINDS gde je u toku razgovor sa bivšim nemačkim kancelarom Gerhardom Šrederom o aktuelnim geopolitičkim pitanjima, da naša zemlja dobro sarađuje sa Rusijom i da želi da naša zemlja obezbedi dovoljno gasa za svoje građane.

Vučić je na pitanje direktora Ringiera Marka Valdera koji vodi ovaj razgovor, rekao da je jednom posetio posetio Vladimira Putina u njegovoj kući.

– Imamo odlične kontakte i dobro sarađujemo. Kada sarađujemo s Rusijom, naš interes je da imamo gasovod, da imamo dovoljno gasa za naše gradane, jer kako ćemo drugačije kada se ''zavrne slavina'' preko Ukrajine – rekao je srpski predsednik..

Šreder je rekao da je Rusija svakako dobar partner.

– Istorijski postoje veoma pozitivne veze izmedu Srbije i Rusije, ako pogledamo SAD, oni imaju svoju agendu i trenutno su se okrenuli Kini. Rusija je svakako dobar partner, kada je reč o gasovodu i svemu ostalom – rekao je Šreder.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter