Izvor: AGENCIJE
05.02.2024 u 12:06
0

VUČIĆ JE UČINIO SVE DA SE UBISTVO RASVETLI: Očekivala sam osuđujuću presudu za ubistvo Ćuruvije, navodi Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je očekivala osuđujuću presudu za okrivljene za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, ali je dodala da je sudstvo u Srbiji nezavisno.

„Aleksandar Vučić je učinio sve da se rasvetli ovo ubistvo. Nećemo odustati. Videćemo koji su dalji pravni lekovi. Mi ćemo se boriti i dalje kao što je to Aleksandar Vučić i obećao“, rekla je Ana Brnabić.

PRVA OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA: Zlatan Arsić od danas slobodan čovek, prva

Apelacioni sud u Beogradu objavio je 2. februara presudu, donetu 19. aprila prošle godine, prema kojoj su okrivljeni za ubistvo vlasnika, direktora i glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista „Dnevni telegraf“ i nedeljnika „Evropljanin“ Slavka Ćuruvije – Radomir Marković, Milan Radonjić, Miroslav Kurak i Ratko Romić, oslobođeni krivice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter