Izvor: Happy BSC
12.05.2022 u 11:02
0

VUČIĆ JE UPRAVO SAOPŠTIO LOŠE VESTI ZA SRBIJU! Priština je BRUTALNO pogazila svaki DOGOVOR, Zapad ih ljulja u krilu i JAKI SU – Borićemo se

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je naciji sa Sajma automobila da je Priština podnela zahtev za prijem u Savet Evrope.

Prema njegovim rečima Priština je uradila upravo ono što nije smela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Pre pet minuta Kosovo je predao zvaničan zahtev za ulazak Kosova u Savet Evrope. Time je Priština brutalno pregazila Vašingtonski sporazum i posle 10 godina gaženja Briselskog sad su pogazili i Vašingtonski sporazum. Ni oni ni njihovi mentori Rezoluciju 1244 nikada nisu poštovali. U skaldu sa tim zakazao sam Sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, na nama je da se borimo, znate oni koji su rodili Prištinu, ljuljali je u kolevci i koji je i danas podržavaju su jači. Jasno je da zapadne zemlje vode ovu igru. Mi smo mala slobodarska zemlja i pokušaćemo da im se na miran i diplomatski način suprostavimo. Naše moći su ograničene, ali život je borba, nema predaje i nema povlačenja – rekao je Vučić.

SRBIJA SPREMA ŽESTOK ODGOVOR LAŽNOJ DRŽAVI KOSOVO! Zasedaće Savet za nacionalnu bezbednost po HITNOM postupku

Oni će sve da urade da mi priznamo nezavisnost tzv Kosova, a naše je da sve uradimo da sačuvamo našu zemlju.

Na pitanje da li Priština ima 2/3 većinu za prijem u Savetu Evrope Vučić kaže:

– Nije mi problem da kažem da ne znam da li imaju tu većinu ili nemaju, pravili smo neke računice i oni su tu na nekih do 80 odsto. Dobili su podršku Amerike za ulazak u Partnerstvo za mir i to je pritisak na Srbiju i na 5 zemalja članica EU. Jer kako će Srbija biti jedina koja ne ide u korak sa svetom? Sve to ne vredi previše ukoliko ne dobiju od Beograda zeleno svetlo – kaže Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter