Izvor: BSC Happy
23.05.2023 u 20:29
1

VUČIĆ O POSETI OŠ „VLADISLAV RIBNIKAR“: Zar da objašnjavam nekome da sam cele noći plakao i razmišljao kakve odluke da donesem“ (VIDEO)

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima i tom prilikom govorio o svim značajnim i važnim temama za naciju, između ostalog pričao je i o poseti OŠ Vladislav Ribnikar, gde je, kako je rekao, otišao bez kamere.

U vezi sa posetom školi „Vladislav Ribnikar“, predsednik kaže da je  posetio školu, „samo nemam potrebu da se nekome pravdam“- naglasio je predsednik.

– Ni danas nisam vodio kamere. Jedinu fotografiju koju vidite slikana je telefonom. Naravno, bila je i direktorka škole, i nekoliko ljudi u školi. Upisao sam se u knjigu žalosti, obišao mesto zločina. Ali nemam potrebu da se pravdam bilo kome ko misli da ima monopol na bol i tugu, da objašnjavam nekome da sam normalan čovek, da sam cele noći plakao i razmišljao kakve odluke da donesem. Onima koji mene i moju porodicu predstavljaju kao kriminalce, mene kao nečoveka, njima da se pravdam? – upitao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VUČIĆ O POSETI OŠ „VLADISLAV RIBNIKAR“: Zar da objašnjavam nekome da sam cele noći plakao i razmišljao kakve odluke da donesem“ (VIDEO)”

  1. U Srbiji vise nista ne valja sta god da se uradi ili ne uradi , tako da sve primedbe postaju po malo vec vise besmislene, mozda vise ne treba objasnjavti zasto se nesto nije uradilo ili zasto se nesto uradilo, zasto ovako , zasto onako , gubi se vreme i energija a narodu po malo sve postaje dosadnije i neuravnotezenije , treba samo raditi , ja sam jutros procitala jednu predivnu vest a ta je da je Srbija , svaka joj cast , otkupila sliku koju je predsednik Tito poklonio jednom diplomati , svaka cast prvo onom koji nije komisijski unistio tu kutiju u kojoj je bila evidecija o poiklonjenim stvarima , jer bi to mozda neko mogao smatrati kao gotova stvar , u stilu sta je poklonjeno poklonjeno je, ali po ovom postupku koji je fascinantan Srbija se moze nazvati prava Domacinska Srbija . Bravo.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter