Izvor:
26.03.2019 u 07:43
0

VUČIĆ O TEODOSIJU: Ne bih zamerio…!

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da ne treba zamerati episkopu raško-prizrenskom Teodosiji nedavni sastanak s kosovskim minsitrom unutrašnjih poslova, jer sveštenstvo treba da se kreće po celoj teritoriji Kosova I Metohije i da dođe do svakog Srbina.

Da sam Srbin sa Kosova i Metohije, ne bih im posebno zamerio. Samo ne razumem što nisu to objavili na sva zvona – dodao je Vučić na konferenciji za štampu posle sednice Predsedništva SNS.

Ukazao je da sveštenici moraju da prolaze i dolaze do najudaljenijih mesta u teškim okolnostima, da rade i žive s njima.

Ne bih zamerao ništa suštinski po tom pitanju – ponovio je Vučić i kazao da nije upoznat sa odlukom, niti je razume, da mediji nisu mogli da prisustvuju.

On je konstatovao da će ga politički protivnici sigurno napasti i zbog ovoga, kao što su rekli i da je patrijarh zli čovek, jer je pozvao na poštovanje zakona.

O njegovom bogatstvu su govorili najgori tajkuni koji su razorili zemlju – dodao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Ariva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter