Izvor: BSC HAPPY
24.12.2023 u 19:05
1

„MNOGIMA SMETA JAKA SRBIJA“: Predsednik Vučić otkrio u čemu se slažu Kurti, deo regiona i bivši režim (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak na svom Instagram profilu.

Mnogima smeta jaka Srbija. Na njihovu žalost, Srbija će nastaviti da vodi nezavisnu i suverenu politiku, zbog našeg naroda i budućnosti naše dece – borićemo se da Srbija bude još jača – napisao je Vučić u opisu snimka.

On u snimku kaže sledeće:

Ono što je izvesno da postoji u delu regiona, ukljućujući Kurtija i bivši režim, to je saglasje po tri pitanja:

PREDSEDNIK ZNAČAJNO POVEĆANJE PLATA I PENZIJA: Plate od 1. januara veće 10 odsto, penzije za 14,8 odsto, minimalac preko 47.000

Prvo je to – svuda ocrniti predstavnike našeg naroda, kako na Kosovu i Metohiji, tako i u Republici Srpskoj. Druga činjenica je ta da svi oni imaju za ključnu metu, i videćete, neverovatnu opet nadam se i verujem, slučajnu sinhronizaciju, a to je Vučić, i moja porodica. A treća stvar je da su svi oni zajedno, uvek, nevezano za to šta se desilo, potpuna, neko bi rekao savršena, koordinacija i sinhronizacija medija o krađi izbora, naravno, bez ijednog dokaza igde. I baš ih briga za činjenice, nastavićemo da lažemo, i to će svi oni da ponavljaju.
Što bi oni voleli Srbiju? Što bi im bio interes jaka Srbija? Što bi mnogim drugim političkim krugovima u regionu to bio interes? Što bi mnogima drugima suverena, stabilna i nezavisna Srbija bila interes?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„MNOGIMA SMETA JAKA SRBIJA“: Predsednik Vučić otkrio u čemu se slažu Kurti, deo regiona i bivši režim (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter