Izvor: Kurir.rs
24.12.2023 u 19:43
1

(UŽIVO) DIVLJANJE HULIGANA: Razbili vrata i pokušavaju upad u Skupštinu grada

19.23 – Uskoro obraćanje predsednika Vučića

Povodom pokušaja nasilnog upada u Skupštinu grada Beograda, očekuje se uskoro obraćanje najviših predstavnika državne vlasti i posebno predsednika Vučića.

19.14 – Razbijena vrata na ulazu Skupštine grada, pokušan upad u zgradu

Nakon što su razbili staklo na vratima, njih su zadržale policijske snage na ulazu u zgradu, koje su iskoristile i suzavac.

Demonstranti su ubacivali i baklje u zgradu.

Predstavnik obezbeđenja se na kratko pojavio na ulazu u zgradu, i objasnio je Milivojeviću i Obradoviću da je upad u državni objekat krivično delo.

Podsećamo, nekoliko stotina građana okupilo se večeras na poziv prestavnika liste „Srbija protiv nasilja“, po sedmi put ispred zgrade stare skupštine, gde se nalazi sedište Republičke izborne komisije (RIK).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “(UŽIVO) DIVLJANJE HULIGANA: Razbili vrata i pokušavaju upad u Skupštinu grada”

  1. Nisam za sns,ali ne podržavam ovo divljanje,ta skupština je moja koliko i njihova,a možda je oni tako ne doživljavaju.Nasilje političko motivisano nije nikad ništa dobro donelo!Policija je molitva, ovo treba rigorozne kazniti,ne želimo građanski rat zato što nemamo normalnu opoziciju,svi bi da vladaju ,narod ih ne zanima.Ne želim ovakve ljude na čelu Srbije,ima u ovoj zemlji pametnih i sposobnih,ali treba vremena dok se paraziti sami upecaju..Što ne probaju da se ponašaju kao MI ,pa polako,eto pravila. . Nije mi jasno šta opet hoće,pa oni su tražili izbore,što se nisu spremili kad znaju šta to donosi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter