Izvor: BSC Happy
25.01.2024 u 08:25
0

MINISTAR VESIĆ ZA HAPPY TV OTKRIO SJAJNE VESTI! Evo kada će biti završeni MORAVSKI, DUNAVSKI i FRUŠKOGORSKI KORIDOR!

Srbija se sprema za skok u budućnost. Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije Goran Vesić donosi nam prelepe vesti za građane i našu zemlju u najgledanijem jutru u Srbiji.

Ministar Vesić je rekao da opzicija uvek može da ponudi konstruktivne projekte i ideje, time bi i pokazali da li bi mogli da rade kao predsednik Srbije

– Ako se sećate prošle godine opozicija je pokrenula demonstracije odmah nakon ubistva u „Ribnikaru“, još dok su bili dani žalosti. Pokušali su da iskoriste bes ožalošćenih građana za svoje političke svrhe i kampanju. Uzeli su ime tog protesta „Srbija protiv nasilja“. Sve su završili pevanjem i igranjem. Predsednik Srbije je kroz program „2020-27“ sve pokazao. Mi očekujemo da vidimo da li bi mogao nešto bolje da uradi bilo ko iz opozicije – istakao je Vesić.

„Nisu ništa naućili ni Šolak ni njegovi puleni“

 – Kada Vučić kaže da će biti izgrađeno 480 kilometara autoputeva do kraja 2027. godine; što znači a ćemo u ovoj godini izgraditi 166 kilometara, To znači da ćemo završiti Moravski koridor. To je život za građane Kraljeva, Trstenika Vrnjačke Banje, Ćićevca. Ove godine će biti gotov Dunavski koridor. Ove godine ćemo priključiti Požarevac na autoput, onda Veliko Gradište i Golubac. Do 2026. godine biće gotov Fruškogorski koridor. Tri mosta u Novom Sadu, plus Iriški tunel ispod Fruške Gore. Završićemo brzu saobraćajnicu Šabac-Loznica – rekao je ministar Vesić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter