Izvor: BSC Happy
25.01.2024 u 09:00
0

VODE SPECIJALNI RAT PROTIV NAS! TUŽAKAJU NAS BRISELU I VAŠINGTONU! VLADIMIR LUČIĆ o borbi TELEKOM SRBIJE za ZDRAV BIZNIS uprkos UDARIMA KONKURENTA „ISPOD POJASA“!

Gost najgledanijeg jutra u Srbiji je Vladimir Lučić - generalni direktor Telekom Srbije.

Vladimir Lučić je rekao da Telekom Srbija uprkos udarima predstavlja i dalje lidera u regionu

– Elemenatno bi bilo da kada nešto objavljuju, da kažu da su N1 i Nova S povezana lica sa našim konkurentom. Mi smetamo njihovim vlasnicima, gde su se pomešali biznis i politički ciljevi. Telekom Srbija je uvek na meti. Ona im je uvek trn u oku. Probaju da nam ograniče poslovanje. Ne daju nam da se širimo. Žele da nam uzmu ono što smo 2019. godine akvizirali. Upadali su u naš centar u Zvečanu sa dugim cevima. Deluje mi da se naš konurent više bavi nama i nas da zaustavi, nego sobom. Potpuno je jasno da vodimo Telekom u pravom pravcu i da sve velike kompanije vide nas kao lidera. Ne možete prevariti velike finasijske instituicije – istakao je Lučić i dodao: „Oni kontinuiranio na adrese Brisele i Vašingtona, a i naših partnera šalju žalbe na nas. Vode vrstu specijalnog rata“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter