Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
24.12.2023 u 16:54
0

„BEZ NJEGA NEMA SOCIJALISTA“: Đukić Dejanović poručila da je podrška Dačiću neupitna

Podrška lideru socijalista Ivici Dačiću koji je svojim političkim umećem i ozbiljnošću školovanog političara stvorio novu, modernu Scocijalističku partiju Srbije neupitna je, izjavila je danas funckioner SPS-a Slavica Đukuić Dejanović i dodala da Dačić „svakodnevno dobija kontinuiranu podšku od simaptizera i stranačkih organa iz čitave Srbije“.

Podrška je neupitna i nema dileme da je novi moderan SPS nastao njegovim političkom kreacijom, političkim umećem i ozbiljnošću školovanog političara, da je on čovek bez koga nema Socijalističke partije Srbije – rekla je Đukić Dejanović.

OVAKO JE MILOŠEVIĆ RASKRINKAO LICEMERJE ZAPADA: Zar se borba pro­tiv tero­ri­zma u srcu svo­je zemlje smatra zločinom?

Dačiću i partiji, kako je navela, od izbora 17. decembra kontinuirano pristižu stavovi opštinskih i gradskih organizacija SPS-a iz kojih se, kaže, jasno zaključuje da SPS jedinstvena, sa naučenom lekcijom proistekom od naroda i građana na ovim izborima i da na čelu sa Dačićem treba da nastavi da „dalje doprinosi razvoju moderne Srbije i kvalitetu života svakog čoveka u njoj“.

Sećanje na period kada je bilo planirano i pokušano da SPS bude demontiran obavezuje nas da sociljalisti na čelu sa Ivicom Dačićem krenu putem reafirmacije svega što je dobro i da u organizacionom smislu naprave korake koji će svakako ojačati samu partiju – navela je Đukić Dejanović.

Dodala je da SPS, pre svega na čelu sa Ivicom Dačićem, zahvaljuje građanima i simpatizerima koji su i ovaj put poverenje dali baš njemu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter