Izvor: HAPPY BSC
12.03.2022 u 17:23
0

VUČIĆ POSLAO SNAŽNU PORUKU Budućnost pripada onima koji grade, a ne onima koji ruše

Sa građanima Obrenovca i Busija danas je razgovarao predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, koji se još jednom zahvalio na podršci i naglasio važnost predstojećih izbora.

Prema rečima predsednika Aleksandra Vučića važno je samo ono što možemo da uradimo za svoj narod, za svoju Srbiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Predsednik je podvukao da izbori nikada nisu bili igra, niti je država igračka i dodao da su ovi izbori važniji nego ikada do sada.

– Moramo da čuvamo stabilnost za našu decu i za naše unuke, da sačuvamo žive glave, ali i da nastavimo da radimo i da se naša ekonomija razvija.Razgovaramo o idejama, planovima i programima, ne odgovaramo na uvrede onih koji su uništili sve nacionalno i državno u Srbiji.Ljudi u Srbiji treba da daju glas onome ko može da sačuva mir i stabilnost, onome ko može da se bori za Srbiju i molim vas da izađete na izbore, jer budućnost pripada onima koji grade, a ne onima koji ruše. Do velike i ubedljive pobede 3.aprila, živela Srbija – zaključio je predsednik Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter