Izvor:
18.12.2019 u 10:57
0

VUČIĆ PUTUJE U ALBANIJU NA SASTANAK O „MALOM ŠENGENU“ Nije nemoguće da se pojavi i predsednik Crne Gore


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se sprema za odlazak u Albaniju, gde će u petak i subotu, učestvovati na sastanku na temu dalje realizacije regionalne inicijative koja se naziva „Malim Šengenom“.

– Spremam se za Albaniju. Nije nemoguće da predsednik Crne Gore dođe, kazao je on novinarima.

U petak posle podne u Tirani biće održan treći sastanak predsednika Srbije sa premijerima Albanije i Severne Makedonije, Edijom Ramom i Zoranom Zaevom o realizaciji inicijative za uklanjanje prepreka za slobodan protok roba, ljudi, usluga i kapitala.

Ta inicijativa, koju je pokrenuo Vučić, otvorena je i za druge zemlje regiona. Na prošlom sastanku, pre mesec dana u Ohridu, predstavnici Crne Gore rekli su da razmatraju ovu inicijativu, a Bosne i Hercegovine da još nemaju stav o tome.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter