Izvor: Happy BSC
25.05.2022 u 14:09
0

VUČIĆ U DAVOSU SA SVETSKIM ZVANIČNICIMA: Evo sa kime je predsednik imao sastanke (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Davosu da je imao niz dobrih sastanaka sa brojnim evropskim i svetskim zvaničnicima. 

VUČIĆ SE IZ DAVOSA OBRATIO SRBIJI: Hrane ima dovoljno, evo šta će biti sa STRUJOM i GASOM

Kako je objavio na svom Instagramu, Vučić se, između ostalog sastao sa predsednikom Jermenije Vaganom Hačaturjanom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a ja sam iskoristio priliku da predsednika Jermenije pozovem da posetu našu lepu zemlju – napisao je on.

Vučić je razgovarao i sa osnivačem i izvršnim direktorom Svetskog ekonomskog foruma Klausom Švabom.

– Svake godine tokom @worldeconomicforum naučimo mnoog o svetskoj ekonomiji, dobijemo nove ideje i čujemo neke od najpametnijih  ljudi na svetu. Zahvalio sam Klausu Švabu što je pre sedam godina i Srbiju pozvao da bude redovan učesnik na WEF – napisao je predsednik.

Takođe veoma dobar i konkretan sastanak imao je sa predsednicom EXIM banke Ritom Džo Luis sa kojom je razgovarao o finansiranju važnih projekata u Srbiji, posebno u oblasti energetike. 

Predsednik Vučić objavio je i fotografiju sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisom. 

– Srbija i Grčka već 150 godina imaju, ne samo prijateljske, već i istinske bratske odnose i među nama nema otvorenih pitanja. Zahvalan sam grčkom narodu na podršci teritorijalnom integritetu Srbije, kao i na velikoj podršci evropskom putu naše zemlje – napisao je predsednik Srbije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter