Izvor: Tanjug
18.04.2022 u 19:34
0

VUČIĆ U POSETI SLOVENIJI! Odgovornost svih na zapadnom Balkanu da sačuvamo mir! (FOTO) (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle razgovora sa slovenačkim predsednikom Borutom Pahorom, da je odgovornost svih na zapadnom Balkanu da se sačuvaju mir i stabilnost i da će morati da se uloži ogromna energija da „ne dopustimo da nas politike prošlosti dovedu do bilo kakvih incidenata i problema“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vučić, koji je u radnoj poseti Sloveniji, takođe je izjavio da Beograd i Lljubljana imaju odličnu bilateralnu saradnju i u političkim i u ekonomskim pitanjima, zahvalivši Pahoru na, kako je rekao, velikoj podršci koju pruža Srbiji na evropskom putu.

VUČIĆ NAKON SASTANKA SA KRISTOFEROM HILOM: „Nadamo se da će dobri odnosi biti dodatno unapređeni“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter