Izvor:
17.05.2019 u 15:38
0

VUČIĆ: Usvajanje rezolucije u Prištini o navodnom genocidu Srbije na KiM je deo „začaranog kruga ludila“ iz kojeg nema izlaza!

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da je usvajanje rezolucije u Prištini o navodnom genocidu Srbije na KiM deo "začaranog kruga ludila" iz kojeg nema izlaza i ocenio da oni koji stalno vode politiku govoreći da su žrtve ne razmišljaju o budućnosti.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara rekao da je takvo ponašanje, po kojem je svima Srbija za sve kriva, postalo model u regionu, koji bi, navodi, trebalo da sarađuje i jedinstveno nastupi prema Evropi.

Umesto da smo se postavili kao blok prema Evropi i svi zajedno tražili veća prava, uspostavili sistem u kojem nemamo granice za robu, usluge, da razmenjujemo znanje i jedinstveno nastupamo prema Evropi, mi smo uspeli da dovedemo do toga da se posvađamo međusobno, da oslabimo sebe, budemo niko i ništa…- rekao je Vučić.

Dodao je da se države u regionu prazne, budući da ljudi odlaze iz njih.

Predsednik je ocenio i da je to što rade Albanci začarani krug ludila iz kojeg nema izlaza.

Navodi da je Ramuš Haradinaj stekao popularnost na mržnji prema Srbiji i uvođenju taksi, a da sada Hašim Tači preti hapšenjem i maltretiranjem Srba, kako bi pokazao da je veći Albanac od Haradinaja i da bi vratio deo svoje popularnosti.

Time će da stradaju Srbi i da strada budućnost razgovora – istakao je Vučić.

On je naveo da neće odgovarati psovkama, mada bi to mnogi voleli da čuju od njega.

Nekad dođe takvo vreme i kada takva vremena dođu, onda se malo stišate i pravite blesavi i to je to… Neću da odgovaram psovkama, iako bi to mnogi voleli, ne zato što ne smem… Kada dođe trenutak, a ne daj Bože da dođe, videćete kako će ko da štiti svoj narod – rekao je Vučić.

On je ocenio da oni koji stalno vode politiku na priči da su žrtve ne vide i ne razmišljaju o budućnosti, već samo o tome kako da namire dugove iz prošlosti.

Tu nema napretka i ja neću da dozvolim da se Srbija u to pretvori, već želim da bude gradilište, za ljude koji će da razmišljaju o budućnosti, novim tehnologijama, razvoju i znanju jer samo tako imamo šanse da opstanemo. To je jedini put u budućnost – istakao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter