Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 23:56
0

VUČIĆU PRVA ČAŠA! Pogledajte kako je i ko je otvorio POBEDNIČKI ŠAMPANJAC u SNS (VIDEO)

Lider napredenjaka i predsednički kandidat SNS Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je dobio 2,245 miliona glasova, što je daleko više nego što su u prvom krugu dobijali predsednički kandidati u Srbiji.

„Ponosan sam na činjenicu što sam uspeo da uradim nešto što niko nije nikada u Srbiji uspeo“, rekao je Vučić i dodao da su Tomislav Nikolić i Boris Tadić u prvom krugu predsedničkih izbora imali oko 950.000 i 850.000 glasova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kazao je da je to velika razlika i dodao:

Takođe to pokazuje da ću, ono zbog čega sam neobično ponosan, posle Nikole Pašića verovatno biti Srbin koji je najduže bio na vlasti u našoj zemlji„.

Vučić je rekao da to ne kaže da bi se hvalio tom činjenicom već zato što je ponosan pred narodom, čije poverenje mu je to omogućilo.

Pogledajte kako je otvoren pobednički šampanjac:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter