Izvor: Happy BSC
26.09.2022 u 12:31
0

VULIN POSETIO PRIPADNIKE SAJ-A: Intenzivno opremamo ovu jedinicu, u toku prijem novih članova (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice u njihovoj bazi, gde im je obezbeđena nova atletska staza, nove pešadijske prepreke, teretana u spoljnim uslovima, kao i druga modernizovana oprema koja ima za cilj da unapredi i poboljša obuke i treninge pripadnika SAJ-a. 

Ministar Vulin odgovorio Vladimiru Bilčiku: „Srbija prijatelje bira, a neprijatelji se sami jave!“

– U proteklom periodu izvođeni su radovi na izradi atletske staze, spoljne teretane, renoviranju odbojkaškog terena, formiranju novog poligona za specijalističku obuku prema standardima međunarodnog takmičenja specijalnih jedinica, a sve u cilju povećanja kvaliteta obuke i treninga pripadnika SAJ-a. Ministarstvo unutrašnjih poslova je u proteklih godinu i po dana uložilo značajna sredstva u opremu i obuke za pripadnike naše najelitnije jedinice. Pripadnicima SAJ-a obezbeđena je najnovija oprema za rad i izvršavanje zadataka u noćnim i u zimskim uslovima, baš kao što je obezbeđena i najsavremenija oprema koju koriste ronioci SAJ-a i padobranci – poručio je ministar Vulin i dodao da pored opreme i obuka, MUP ulaže i u svoje kadrove, te da je u toku postupak prijema novih pripadnika u SAJ. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Ministarstvo unutrašnjih poslova ulaže u svoje kadrove.

– U proteklom periodu vršene su rigorozne selekcije za prijem novih pripadnika u Specijalnu antiterorističku jedinicu. Odabrani su najbolji i najspremniji kandidati i oni će uskoro postati pripadnici SAJ-a i deo MUP-a Srbije. Kao što ulažemo u opremu i obuke, isto tako ulažemo i u svoje  kadrove – rekao je Vulin i dodao da je od izuzetnog je značaja da pripadnici SAJ-a svoje zadatke obavljaju efikasno i uspešno radi što veće zaštite države i naroda, ali i da je isto tako važno da pripadnici SAJ-a prilikom izvršavanja teških i složenih zadataka budu bezbedni i sigurni i da se zato ovako intenzivno ulaže u njihove obuke i opremu što će se činiti i u narednom periodu. 

Ministru unutrašnjih poslova uručena je plaketa od strane Specijalne antiterorističke jedinice kao izraz zahvalnosti za svu pomoć i podršku koju je ministar Vulin pružio ovoj jedinici u proteklih godinu i po dana. 

Vulin je istakao da pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice po obučenosti i opremljenosti stoje rame uz rame sa svakom drugom evropskom specijalnom jedinicom i izrazio zahvalnost svim pripadnicima SAJ-a na posvećenom radu i spremnosti da se u svakom trenutku žrtvuju za svoju državu i narod, te da im je država na čelu sa predsednikom Vučićem duboko zahvalna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter