Izvor:
15.12.2019 u 07:59
0

AUTOMOBIL ULETEO U KAFIĆ: Jedna osoba poginula, četvoro povređeno!

Jedna je osoba je poginula, a četvoro je povređeno kada je automobil uleteo u kafić u istarskom gradu Labin, saopštila je hrvatska policija.

Kako se navodi, automobil je najverovatnije usled neprilagođene brzine sleteo sa ulice i uleteo u kafić.

Povređeno je petoro ljudi koji su se nalazili u navedenom objektu, od kojih je jedna osoba preminula u vozilu Hitne na putu do bolnice, prenosi hrvatski Index.

Policija iznela informaciju o vozaču koji je upravljao vozilom, ali prema nezvaničnim izvorima, reč je o jednoj devojci.

Većina gostiju, vlasnik i osoblje kafića bili su prisebni, pa su pomagali povređenima, izvukli automobil i rasklonili inventar kako bi olakšali pristup Hitnoj pomoći.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter