Izvor: Kurir.rs
16.12.2023 u 11:01
1

BILJANA JE UBIJENA 1989. GODINE, UBISTVO VANJE IMA UPEČATLJIVE SLIČNOSTI SA OVIM ZLOČINOM: Kriminolog zahteva da se ponovo otvori istraga

Cela Severna Makedonija kao i region bili su uključeni u potragu od 27. novembra kada je nestala devojčica Vanja Đorčevska (14), a posle osam dana pronađeno je njeno telo, kao i telo frizera iz Velesa Panče Žežovskog (74).

Posle tragičnih ubistava Vanje i Pančea, penzionisani policijski načelnik SVR Kumanovo i pomoćnika direktora Službe javne bezbednosti, Ljubomir Đurčeski zalaže se za ponovno otvaranje slučaja nerešene otmice i ubistva mlade Biljane Srbinovske.

Povukao je upečatljive paralele između ova dva slučaja, tvrdeći da oba slučaja imaju jezive sličnosti, a krivac za Biljanino ubistvo nikada nije pronađen.

STIGLE LOŠE VESTI IZ TURSKE ZA PORODICU UBIJENE VANJE: Evo šta se dešava sa Palevskim

Đurčeski je istakao da je Biljana kidnapovana 1989. godine na način neverovatno sličan Vanjinom slučaju. Otmica je izvršena ili sa ulaza u zgradu u ulici Karpošu 2 u kojoj je boravila ili u neposrednoj blizini. Biljanovo telo kasnije je pronađeno na zemlji u selu Brazda, u blizini gde je pronađeno i Vanjijevo telo.

Posle više od mesec dana, 27. januara 1990. godine, njeno telo pronađeno je u selu Brazda kod Skoplja. Prema tadašnjim informacijama, dečak i devojčica su slučajno primetili telo ubijene devojčice u bunaru u Brazdi i obavestili policiju. Otkriveno je da je Biljana seksualno zlostavljana i ubijena, ali nikada nije otkriveno ko stoji iza ovog monstruoznog zločina.

Povezivanje tačaka: Traženje odgovora

Penzionisani pomoćnik direktora Instituta javne bezbednosti i bivši gradonačelnik SVR Kumanovo smatra da je ponovno otvaranje slučaja Biljana imperativ. Njegov cilj je da utvrdi da li postoji veza između sadašnjih osumnjičenih u Vanjinom slučaju i dugo nerazjašnjenih misterija Biljanine otmice i ubistva.

Kritika istrage

Đurčeski je kritikovao Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) zbog Vanjinog slučaja. On je ukazao na potencijalne operativne propuste i doveo u pitanje prikladnost istrage, posebno kada su kritične informacije objavljene tokom incidenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BILJANA JE UBIJENA 1989. GODINE, UBISTVO VANJE IMA UPEČATLJIVE SLIČNOSTI SA OVIM ZLOČINOM: Kriminolog zahteva da se ponovo otvori istraga”

  1. Rastala sam se od muža prije tri godine. Između nas nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su me savjetovali da pustim i zaboravim na brak i nastavim dalje u životu. Nisam se htjela udati za drugu jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Apata uz pomoć svojih duhovnih moći ponovno ujedinio raskinuti brak. Stalno sam čitao toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao okončati razvode i vratiti nečije bivše voljene i moja je vjera bila obnovljena. Kontaktirala sam dr. Apatu odmah nakon nekoliko minuta, odgovorio mi je i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila tražene uvjete dva dana nakon rituala, čarolija je promijenila moj život u blizini mog muža koji nije razgovarao sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa se i dalje čudim tom čudu pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Apate je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije i ništa nas više ne može rastaviti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Apatom, pravim muškarcem koji mi je pomogao da oporavim svoj raskinuti brak ako imate sličan problem u braku, želite da vas muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da on ili ona voli Vas zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolija Dr Apata je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp / viber sa njegovim brojem telefona: (+447307347648), kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na drapata4@gmail.com. Ne dopustite da vam itko oduzme vašeg supružnika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter