Izvor: tanjug
06.08.2023 u 13:31
5

CRNA GORA NE ODUSTAJE: Priznanje Kosova, članstvo u NATO i sankcije Rusiji za njih završene stvari

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da su priznanje nezavisnosti tzv. Kosova, članstvo zemlje u NATO-u i sankcije Rusiji kao deo zajedničke spoljne i bezbednosne politike Evropske unije – završene stvari.

KVAR ILI? Na mercedesu Dritana Abazovića otkazale kočnice

Milatović je , na pitanje da prokomentariše odnos Crne Gore prema Srbiji i Rusiji i uticaj Srpske pravoslavne crkve, rekao da je bivši predsednik Milo Đukanović doneo pitanje crkve u svakodnevnu politiku i da je ono stavljeno ad akta, saopšteno je iz pres službe Milatovića.

Prema njegovom mišljenju, sada i političari u Crnoj Gori imaju fokus na temama koje su od suštinske važnosti za građane, a to su ekonomski i životni standard, vladavina prava i evropske integracije.

-Dok su nas delili i stavljali fokus na te podele, ono što se dešavalo je da se jedan mali krug ljudi povezan sa prethodnom vladajućom strukturom snažno obogatio, stalno plašeći narod i promovišući različite neistine o ovakvom ili onakvom uticaju u Crnoj Gori, i upravo toliko dugo opstajao na vlasti-, kazao je Milatović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “CRNA GORA NE ODUSTAJE: Priznanje Kosova, članstvo u NATO i sankcije Rusiji za njih završene stvari”

  1. Само нијансе исте политике: председник Србије се обавезао ЕУ Охридским анексом „да се неће противити уласку Косова у међународне установе“ (дакле и УН); његова војска са НАТО „грми и сва“ на Видовдан, 2023; у УН, гласа против Русије!!!

    0
    1
    Odgovori
  2. sta ocekivati od jakova nezna potomstvo,pleme od kog postade .crna gora vestacka drzava ko severna makedonija tiho nestaju sa novim vremenom.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter