Izvor: Tanjug
27.07.2020 u 08:50
0

Crnu Goru PREPLAVILI bilbordi: DOKLE VIŠE DA NAS SVAĐAJU?

Širom Crne Gore pojavili su se bilbordi na kojima se poručuje da nacija i politika ne smeju da budu prepreka, ali i druge poruke poput „Ja glasao za da, a ona za ne“, „Druga beba na putu“ i slično.

Jedan od najčešćih bilborda je onaj na kome piše „Dokle više da nas svađaju. Braća smo. Nacija ne sme biti prepreka“, ali i „Neću više da me svađaju sa Srbima i Crnogorcima. Braća smo“, prenose podgoričke Vijesti.

PROČITAJTE JOŠ…

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPROŠTAJNA POSETA: Vučić danas sa ambasadorkom Izraela

Dr Ivana Milošević OTKRIVA zašto SVE VIŠE MLADIH ima TEŽU kliničku sliku!

Bilbordi su postavljeni u Podgorici, ali i drugim gradovima Crne Gore, pored puta.

Kako se navodi, ne zna se ko je autor bilborda niti ko ih je postavio, ali su izazvali veliko odobravane građana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter