Izvor: Happy BSC
27.02.2021 u 21:32
0

DODIK ODRŽAO SASTANAK: Moramo pojačati poljoprivrednu proizvodnju (VIDEO)

Milorad Dodik, član Predsedništva BiH i predsednik SNSD-a, nakon otvorenog foruma sa predstavnicima Udruženja poljoprivrednika iz Srpske, rekao je da u poljoprivredi postoji problem zastite domaće proizvodnje.

NAJVAŽNIJE

ODLUČENO JE: Ministar Siniša Mali otkrio kada počinje prijava za pomoć od 60 evra

Episkop Teodosije upućen na bolničko lečenje zbog korone

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA: Ovde je danas najviše zaraženih

NAJNOVIJI KORONA PRESEK! Brojke se ne smanjuju!

OVO SE NE PAMTI U BEOGRADU! Vozila kontra smerom na auto-putu, pa se zakucala u drugi automobil!

Dodik je rekao, da je u vrhu interesovanja Vlade Republike Srpske, da se poveća poljoprivredna proizvodnja u svim sektorima.

Naglasio je da Udruženje poljoprivrednika traži uvođenje taksi, na sveže i zaleđeno meso da bi se time uticalo na prerađivače u RS da sarađuju sa domaćim proizvođačima kako bi se obezbedio kontinuitet poljoprivredne proizvodnje.

Šta je sve Dodik poručio poljoprivrednicima pogledajte u videu ispod:

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter