Izvor: Novosti
21.04.2022 u 12:25
0

DODIK OTVORIO TVITER NALOG: Verujem da ovo može doprineti da se bolje razumemo (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, otvorio je zvanični Tviter nalog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Poštovani, ovo je moj zvanični Tviter nalog. Odlučio sam se, pored niza lažnih, koji su do sada bili u eteru, da otvorim zvanični, svoj nalog. Ovo je mogućnost da zajedno razgovaramo, da podelimo mišljenja i stavove o najvažnijim pitanjima unutrašnje i spoljne politike. Ovo je način kojim želim da obezbedim da direktno komuniciram s vama, da s vama razmenim mišljenja, da artikulišemo odgovore i da doprinesemo javnoj prezentaciji naših stavova i naših odgovora na važna pitanja. Zapratite ono, što ću na ovom Tviteru pokušati da saopštim. Jednako tako, i sa vama, koji imate različita mišljenja, spreman sam na dijalog. Spreman sam na razmenu mišljenja. Verujem da ovo može doprineti da se bolje razumijemo, shvatimo i da na pravi način budemo informisani. Hvala! – kaže Dodik u svojoj prvoj, video objavi.

POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore u stabilnom stanju



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter