Izvor: TANJUG
30.10.2022 u 13:04
0

DODIK POTRESEN TRAGEDIJOM U LAKTAŠIMA: „Ovo je upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mestu“

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da tragedija u Laktašima, kada je mladić izvršio samoubistvo zbog snimka na društvenim mrežama, treba da bude upozorenje svima da poštuju ljudski život i dostojanstvo u svakoj prilici i na svakom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Korisnici društvenih mreža imaju slobodu da pišu i objavljuju šta hoće, ali ako ona nije praćena odgovornošću, onda može da završi onako kako smo videli na tragičnom slučaju u Laktašima, napisao je Dodik na Tviteru.

On je osudio sve one koji su snimili i javno širili snimak.

Zaslužuju da snose javnu osudu i krivičnu odgovornost. U narednom periodu radićemo na dopuni postojećih zakonskih rešenja, kojima ćemo jače sankcionisati one koji ovim vidom nasilja ugrožavaju druge osobe, istakao je Dodik.

Dvadesetdvogodišnji mladić iz Laktaša izvršio je u subotu samoubistvo, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o momku koji je ismijavan i sniman tokom prijavljivanja za posao na benzinskoj pumpi, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama. 

Mediji navode da je policija uhapsila radnika privatne benzinske pumpe koji je snimao mladića iz Laktaša koji je kasnije izvršio samoubistvo, kao i da je taj radnik dobio otkaz.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter