Izvor: HappyBSC
17.04.2022 u 14:03
0

DOKLE VIŠE? Žestoke uvrede, BEZ MILOSTI stižu iz Hrvatske: PLAKAĆETE OPET! (FOTO)

Izvesni Srđan Preković objavio je na svom Tviter nalogu salvu pretnji na račun Srba koji su se doselili iz regiona, ističući da će ih iseliti traktorima iz Srbije, pritom time aludirajući na akciju “Oluja” u kojoj su tog zloglasnog avgusta 1995. godine, tokom zločinačke akcije hrvatske vojske i policije, Srbi proterani sa prostora severne Dalmacije, Like, Korduna i Banije.

– Kako se to neko rodi u Hrvatskoj, Bosni, CG i na Kosovu, a onda ovde dojaše na traktoru i postane ministar i funkcioner? Da mene Šumadinca uči kako da volim svoju zemlju, da me naziva drugosrbijancem i od moje zemlje pravi rusku guberniju? I odavde će na traktorima, a boleće više – napisao je Preković, a zatim dodao:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Kaže mi jedan rusoguz i putinofil, koji je dojahao na fergusonu iz Hrvatske 1995, da će mene da iseli iz Srbije. A ne zna rob sinji da taj traktor ima i rikvec i da može da ga spase samo ako mu putovnica upadne u birač menjača. J***ćemo vas, plakaćete opet.

PONOVO PROVOCIRAJU ALBANCI: Pogledajte kako izaziva fudbaler lažne države, pokazuje simbol kao Džaka i Šaćiri! (VIDEO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter