Izvor:
15.12.2019 u 20:37
0

DRAMA U IGALU Preminuo ranjeni policajac, napadači sa Kosova povređeni u pucnjavi

Službenik granične policije Crne Gore Milutin Leković (41), koji je danas tokom radnog zadatka ranjen u Igalu, preminuo je u risanskoj bolnici, a povodom tog zločina uhapšene su tri osobe za Kosova, javljaju crnogorski mediji.

Kako se navodi, napad se dogodio oko 13.30 prilikom privodenja tri osobe sa Kosova koje nisu imale dokumenta. Na policajca je iz vatrenog oružja pucala jedna od tri osobe sa Kosova, koje su privođene jer nisu posedovale identifikaciona dokumenta.

Granični policajac pogođen je u glavu hicem iz pištolja, koji je, kako se sumnja, sa zadnjeg sjedišta službenog automobila ispalila jedna od tri privedene osobe.

Osumnjičeni su posle pucnjave pobegli, pokušavajući da pređu granicu, ali su uhapšeni oko 17 sati u Sutorinskom polju. Prilikom hapšenja, ponovo je došlo do pucnjave, kada je napadač na Lekovića zapucao na njegove kolege. U pucnjavi je napadač na policajca ranjen i nije životno ugrožen.

Uhapšeni su još jedan muškarac i žena koji su bili u društvu sa napadačem, navode crnogorski mediji.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter