Izvor: SRPSKAINFO
09.09.2023 u 16:31
0

FINALE SE NE PROPUŠTA: U Bijeljini se obustavljaju svi radovi za vreme utakmice Srbije i Nemačke

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju, ima pred sobom jedan od najvažnijih mečeva u 21. veku, pošto će se u Manili sastati sa selekcijom Nemačke u velikom finalu ovogodišnjeg izdanja Mundobasketa.

Srbija čeka zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu već 21 godinu, pošto je prethodna osvojena u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija slavila protiv Argentine sa 84:77 posle produžetaka.

Od tada se čeka novo zlato, a prilika je izgledna protiv Nemačke, dok, žargonski, ali i bukvalno rečeno – cela država će stati.

JADNO! KO JE TO PONOVO LJUBOMORAN? HRVATI neće prenositi SRBIJU U FINALU!

Slična situacije je viđena i u Bijeljini, gde je Elektro-Bijeljina istakla saopštenje u kom kaže da će odložiti sve radove na trafo stanici, zbog utakmice.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, “Elektro-Bijeljina” će odložiti najavljeni remont TS “Bijeljina III”. Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru i mi ćemo na vreme obavestiti naše kupce – ističu u svom saopštenju.

Podsetimo, meč između Srbije i Nemačke je na programu od 14 časova i 40 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter