Izvor: TANJUG
09.09.2023 u 17:43
0

DODIK: Moja obaveza je da poštujem Dejton, a ne da se dopadnem Britancima

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je njegova obaveza da poštuje Ustav i Dejtonski mirovni sporazum, a ne da se dopadne Britancima. Dodik je pozvao zvaničnike Velike Britanije da se vrate Dejtonskom sporazumu koji uporno krše pozivajući Republiku Srpsku da ga poštuje.

Kada se na godišnjicu NATO bombardovanja oglasi nekadašnji vazduhoplovni komandant tih snaga (Stjuart Pič) i poruči da će moje ustavno ponašanje imati posledice onda je nemoguće ne pomisliti čime Pič preti – rekao je Dodik upitan da prokomentariše izjavu Piča da je „delovanje predsednika Republike Srpske nezakonito i neustavno“, te da će „imati neizbežne posledice“.

„SPREMI SE ZA NEUGODNE TRENUTKE“: Šmit najavio dolazak u Republiku Srpsku i zapretio Dodiku

Dodik je naglasio da zveckanje oružjem nije u njegovon stilu iako razume da jeste u Pičovom, mada mu u ovoj ulozi, kako je naveo, „širitelјu demokratije“ to ne pristaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter