Izvor: klix.ba
04.05.2022 u 20:36
0

GDE SARAJEVO PRSTOM TU UK UDARI SANKCIJAMA! Nisu samo Srbi problem, predstavniku Hrvata Draganu Čoviću ZAPREĆENO SA OSTRVA!

Iz Ambasade Ujedinjenog kraljevstva u BiH komentarisali su za Klix.ba pismo lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića međunarodnim zvaničnicima nakon što je CIK BiH raspisao održavanje Opštihih izbora u oktobru.

Kako su rekli iz britanske ambasade, ozbiljno shvataju pokušaje destabilizacije ili ugrožavanja BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Svakog političkog aktera, koji razmatra ili preti jednostranim potezima suprotno zakonskom i ustavnom poretku ove zemlje, podsećamo da je to put koji će samo voditi ka povećanoj izolaciji, i da je takvo delovanje suprotno interesima građana ove zemlje. Kao što je Ujedinjeno Kraljevstvo nedavno pokazalo upotrebom sankcija, ozbiljno shvatamo pokušaje destabilizacije ili ugrožavanja BiH“, poručili su iz britanske ambasade.

HRVATI NEZADOVOLJNI IZBORIMA U BIH Oduzimanje prava Hrvatima u BiH da sami biraju svoje predstavnike je pretnja političkoj stabilnosti!

Podsećamo, Čović je u pismu međunarodnim zvaničnicima poručio da će Hrvatski narodni sabor pristupiti realizaciji svih zaključaka s Izvanrednog zasedanja HNS-a u BiH od 19. februara 2022. godine.

„Te pokrenuti sve pravne procedure i političke korake za novu institucionalnu i teritorijalnu organizaciju Bosne i Hercegovine na načelima federalizma i konsocijacijske demokratije, čime će se osigurati potpuna ustavna jednakopravnost hrvatskog konstitutivnog naroda u BiH“, napisao je Čović u pismu upućenom brojnim dužnosnicima međunarodne zajednice.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter