Izvor:
29.04.2017 u 01:26
0

HAPPYTV.RS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Srpski navijači na protestima u Skoplju!

Nijedan politički protest do sada nije mogao proteći bez aktivnog učešća srpskih navijača, počev od 90-ih godina naovamo.

To je slučaj i sa najnovijim protestima koji se ovih dana dešavaju u Makedoniji, koja je zapala u ozbiljnu politčku krizu.

Kako HAPPYTV:RS ekskluzivno saznaje, srpski navijači se već tri dana nalaze u Makedoniji i aktivno učestvuju u protestima, koji u četvrtak umalo nisu doveli do građanskog rata.

Navijači Crvene zvezde i Rada su već tri dana dole i drže stvari "pod kontrolom". Zvuči nelogično da navijači dva, inače, suprotstavljena tabora idu bilo gde zajedno, ali mora se znati da postoje stvari koje su bitnije od fudbala ili sporta uopšte. Na kraju krajeva, neko mora da zaustavi albansku agresiju u regionu – rekao je za naš portal jedan od navijača beogradskog kluba.

Na internetu su se pojavile informacije da su se protestantima u Skoplju pridružili i navijači Zenita iz Sankt Petersburga, tima za koji navija i ruski predsednik Vladimir Putin, ali potvrde te informacije za sada nema.

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter