Izvor: Tanjug
21.12.2022 u 17:11
0

HDZ SE OBRUŠILA NA MILANOVIĆA: Poručili Putinu „Rokaj, barba!“

Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) premijera Andreja Plenković obrušila se danas na predsednika Zorana Milanovića, zbog reagovanja ruskih medija na njegove izjave o Ukrajini, pa su ga nazvali „Putinovim igračem“ i „baćuškom“, a ruskom predsedniku poručili „rokaj barba“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Baćuška Milanović opet glavna zvezda ruskih režimskih medija! Slave ga jer je sabor odbio da pomogne Ukrajini, s vidnim zadovoljstvom prenose njegove teze da „Ukrajina nije saveznik Hrvatske”, da je cinično dobila status kandidata za EU…-objavili su iz HDZ na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Smatraju sasvim razumljivim to što, kako kažu, „kremljanski trbuhozborci veličaju Milanovića s obzirom na to da on u svojim protivzapadnim i protivdemokratskim ispadima samo plagira Putina“.

Činio je, dodaju, to i pre, vrteći teze o “korumpiranim ukrajinskim nacistima“, narativ koji je Kremlju služio kao psihološka priprema za agresiju na Ukrajinu. 

U prilog tome, iz HDZ su citirali još jedan, kako kažu, Milanovićev (jučerašnji) antievropski biser: “Šta je EU danas? Beda, nula!“. Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvali i beloruska nacionalna informativna agencija BELTA. Rokaj, barba Putin!”, navode iz HDZ.

Milanović se pojavio na naslovnici ruskog državnog medija RT zbog izjava o Ukrajini, a povodom odbijanja sabora da potvrdi vladin predlog za vojnu pomoć Ukrajini, što šef hrvatske države, koji je i vrhovni komandant oružanih snaga, smatra dovođenjem rata na Balkan.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter