Izvor: BSC HAPPY/24SATA.HR
16.12.2023 u 19:50
0

HITNO OPERISANA! Evo u kakvom je stanju devojčica kojoj je kamen pao na glavu

Devojčica kojoj je kamen u Sinju tokom oluje pao na glavu hitno operisana u KBC-u Split i trenutno je na respiratoru, rekli su lekari iz ove bolnice za medije.

Zbog jake bure, jutros se u središtu Sinja dogodila nesreća u kojoj je povređena devetogodišnja devojčica. Kako su potvrdili iz PU splitsko-dalmatinske, jak vetar je sa stare kamene kuće srušio kamen koji je devojčici pao na glavu.

– Primljena je devetogodišnja pacijentkinja s teškom povredom glave koja zahteva lečenje u Zavodu za intenzivnu pedijatriju nakon hitne neurohirurške operacije. Stepen povrede ćemo videti u sledećim danima pa ćemo tada moći da kažemo više o prognozama   – rekao je novinarima dr. Josip Krnić, načelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Split.

UŽAS U HRVATSKOJ! Jak vetar odlomio kamen sa kuće, pogodio devojčicu (9) u glavu!

– U ovom trenutku nemoguće je govoriti da li je u životnoj opasnosti ili nije jer je sedirana. Ostaće neko vreme na respiratoru, to je normalna procedura. Sam stepen povrede videće se tek s protokom vremena kada ćemo moći da govorimo o mogućim komplikacijama – kaže dr Josip Krnić.

U bolnicu je stigao i gradonačelnik Sinja Miro Bulj. Došao je pružiti podršku roditeljima curice koje i inače poznaje jer su susjedi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter