Izvor: VECERNJI HR
11.11.2023 u 14:55
0

HRVATSKI MINISTAR NESREĆA: Doktor iz Osijeka o Banožiću Pacijent je u takvom stanju da se ne seća nesreće

Ministar Banožić je u subotu ujutro učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je jedna osoba poginula

 

Nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros kod Vinkovaca, ministar Mario Banožić prevezen je u vinkovačku bolnicu, gdje su mu konstatovane teške povrede glave, zbog čega je prebačen na opservaciju u KBC Osijek.


Prema prvim procenama, Banožić ima kontuziju mozga, ali je sve vreme bio pri svesti, potvrdio je direktor vinkovačke bolnice Krunoslav Šporčić. On takođe ima povrede grudnog koša i slomljenu nogu.

dr. Krunoslav Šego, zamenik direktora KBC Osijek i načelnik hirurške službe, otkrio je u kakvom je stanju ministar sada, nakon što su imali prilike da obave pretrage u većoj bolnici.

– Pacijent se ne seća događaja i nije potpuno svestan. Tako da se ne seća da je imao saobraćajnu nesreću, što je uobičajeno u ovim slučajevima – rekao je dr Šego.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter