Izvor: Tanjug
02.10.2022 u 18:43
0

Hrvatski predsednik Zoran Milanović o izborima u BIH: Dokle god je moguće da neko Hrvatima bira predstavnike u vlasti, to se zove prevara i to je trenutno na delu!

 Hrvatski predsednik Zoran Milanović komentarisao je današnje Opšte izbore u BiH i poručio da Hrvati u toj državi ne smeju da zavise o, kako je kazao, „pukoj sreći ili volji činovnika“.

Budući da se i ovi izbori u BiH održavaju po starom izbornom zakonu moglo bi se ponoviti da Bošnjaci biraju predstavnike Hrvata u vlasti, a Milanović kaže da štogod da bude za Hrvate opet neće biti dobro.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Dokle god je moguće da neko Hrvatima bira predstavnike u vlasti, to se zove prevara i to je trenutno na delu. Međunarodna zajednica ne radi ništa, a Hrvatska kao celina, kao totalitet spoljne politike, ne radi dovoljno“, rekao je Milanović, preneo je zagrebački Večernji list, u izdanju za BiH.

Komentirajući najave da bi Kristijan Šmit mogao da isksoristi bonska ovlašćena za izmenu izbornog zakona, Milanović kaže da Hrvati ne smeju da zaviše o „nečijoj dobroj volji“ i „o milosti nekog činovnika“.

OPŠTI IZBORI U BIH Do 15 časova glasalo 35 odsto od ukupnog broja birača!

„To je neizdrživa situacija“, rekao je Milanović i izrazio bojazan da će broj Hrvata u BiH „na kraju pasti na par hiljada“.

On je za političare u BiH, posebno za Željka Komšića rekao da su „prevaranti“ i da „im se ne može verovati“.

Oni, dodao je, koriste činjenicu da Hrvata ima malo i da, ako se hrvatska prava ne zaštite institucionalno, „njima nema spasa“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter