Izvor: Alo.rs
27.07.2020 u 08:06
0

IPAK postoji NAČIN da LETUJETE u CRNOJ GORI! Ima jedan USLOV, koji vam se NEĆE DOPASTI!

Granice Crne Gore srpskim državljanima zatvorene su od početka pandemije, međutim, uz privatni avion i 2.000 evra, koliko košta let, mogu da budu srušene sve barijere.

Sunčanje i kupanje na crnogorskim plažama mnogi građani Srbije otpisali su za ovu godinu kada je Crna Gora, zbog nepovoljne epidemiološke situacije u našoj zemlji, odlučila da nas stavi na „crvenu listu“ i zatvori granice i ulaz našim turistima.

Ova zemlja od tada je više puta ažurirala spisak zemalja kojima je odobravan ulaz uz negativan PCR test ili obavezan karantin u trajanju od 14 dana, ali Srbije nijednom nije bilo na toj listi.

PROČITAJTE JOŠ…

Dodik: POLOŽAJ Srbije na MEĐUNARODNOM planu NIKAD JAČI!

„SOKOLOVO OKO“ vozilo koje nećete moći da PREĐETE: KRAJ BAHATOG PARKIRANJA u Beogradu!

OPROŠTAJNA POSETA: Vučić danas sa ambasadorkom Izraela

Dr Ivana Milošević OTKRIVA zašto SVE VIŠE MLADIH ima TEŽU kliničku sliku!

Međutim, mnoge naše poznate ličnosti letuju upravo u „zabranjenoj zemlji“, što je pokrenulo lavinu komentara i pitanja kako je to uopšte moguće.

Naime, prva mera popuštanja koju je donela ova zemlja odnosi se na to da je „omogućen ulazak stranih državljana koji u Crnu Goru dolaze nekomercijalnim avio-saobraćajem, bez obzira na to iz koje države dolaze, uz poštovanje privremenih mera“, stoji na sajtu vlade Crne Gore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter