Izvor: Blic.rs
04.09.2022 u 17:43
0

ISPOVEST OCA BEBE POVREĐENE U BOLNICI FOČA: „Čestitali su mi rođenje ćerke, a prećutali pad!“

Beba iz Trebinja, koja je posle porođaja pala na pod medicinskom osoblju Univerzitetske bolnice Foča i zadobila teške povrede glave, u stabilnom je zdravstvenom stanju i otpuštena je iz Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

NAPOKON SMO DOČEKALI: U GAK „Narodni front“ počela je primena neonatalnog skrininga na spinalnu mišićnu atrofiju

Beba Jelena Vesić, puštena je na kućno lečenje i brigu o njoj sada vode roditelji Jovana i Danijel Vesić, koji je državljanin Sjedinjenih Američkih Država. 

Posle golgote koje su prošili u prvim danima nakon rođenja ćerke, ogorčeni roditelji su odlučili da progovore o ovom šokantnom slučaju, navodeći da su potpuno razočarani radom, ali i ljudskošću medicinskog osoblja UB Foča koji su prisustvovali porodu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Danijel Vesić kaže da tu pre svega misli na ginekologa dr Vladimira Čančara, pedijatra dr Vladimira Turuntaša, te babicu Biljanu Kulić. Upravo su to imena protiv kojih je Okružno javno tužilaštvo u Trebinju otvorilo istragu zbog sumnje da su počinili krivično delo nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Dogovorili carski rez u Foči

Danijel kaže da je Jelena rođena 19. avgusta u 8.20 časova, i to unapred dogovorenim carskim rezom koji je radio dr Vladimir Čančar. Pojašnjava da su se supruga i on odlučili za Foču, smatrajući da bolnica koja nosi epitet “Univerzitetska” ima bolje uslove od bolnice u Trebinju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter