Izvor: Happy BSC Portal/Borba.me
15.11.2023 u 16:26
0

„KADA BUDE SVIMA JASNO, BIĆE KASNO“: Medojević tvrdi da će Evropa sad će prevariti i ući u koaliciju sa DPS-om

Brzo će koalicija Za budućnost Crne Gore i Demokrate biti zamenjene DPS-om, tvrdi lider Pokreta za promene Nebojša Medojević na svom Fejsbuk nalogu.

– Prvo je trebalo razbiti Demokratski front i formirati novu stranku koja će na prevaru uzeti birače koji su protiv Demokratske partije socijalista i onda sa njima napraviti koaliciju – kaže se u objavi lidera Pokreta za promene, prenosi crnogorska Borba.

Medojević je, reagujući na pisanje medija o Spajićevoj spremnosti da prihvati sve zahteve dijela opozicije koja vodi kampanju za bojkot Popisa, još izneo tvrdnju da je prevara opozicionih birača sa avgustovskih izbora 2020. dovedena do kraja.

DODIK SE OPROSTIO OD LAUŠEVIĆA: „Ostavio je neizbrisiv trag“

– Kada bude svima jasno, biće kasno! – zaključio je Medojević u objavi na društvenoj mreži Fejsbuk.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter